מבין עשרות מסעדות דגים בפאפוס קפריסין, מסעדת תיאו (Theo's Restaurant) היא אחת המפורסמות ביותר באי. המסעדה, הממוקמת בלב הנמל על רקע צי של סירות עוגנות, תיפתח לכם את התיאבון עם שפע של מנות דגים טריות ומעולות.
המסעדה פתוחה לארוחות בוקר, צהריים, ערב וסתם לנשנושים, ומגישה מגוון מאזטים, סלטים רעננים ולחמים תוצרת בית, המלווים את מבחר מנות הדגים המוגשים כאן בסגנונות שונים. בכל יום מוצגים כאן הדגים הטריים ביותר שהגיעו מהים כמה שעות קודם לכן, ומוסיפים הוכחה נוספת לחומרים האיכותיים מהם מורכבות המנות. האווירה הקפריסאית הטיפוסית עם המושבים הלבנים והמפות הכחולות, מושכת אליה עשרות תיירים ומקומיים נלהבים.
דמיינו מוזיקה חיה וריקודים סוחפים, צרפו אליהם פלטות גדולות עמוסות בבשר, תבשילים מהבילים ושיפודים עסיסיים. מה קיבלתם? ברוכים הבאים אל מסעדה בולגרית Balkanika בפאפוס, הנחשבת לאחת המסעדות האתניות הטובות ביותר בקפריסין, ומציעה לאורחיה מנות בולגריות עשירות על טהרת מהמטבח הבלקני המסורתי. המנות ענקיות וגדושות בכמויות בכל טוב - בשרים בגריל הניצלה לעיניכם בעמדה האקטיבית, סלטים רעננים וטריים ומגוון מנות נהדרות עבור צמחונים.
בשל גודל המנות העצום, מסעדת Balkanika בפאפוס אידיאלית לבילוי עם חברים רעבים ובני משפחה. בסופי שבוע מתקיימים כאן מופעי הליכה על גחלים לוהטות, מופעי מוזיקה חיה וריקודים אתניים תוססים, המשלימים את האווירה השמחה והטעימה.
קראו עוד
קראו פחות
המסעדה הסינית Imperial בפאפוס (Imperial Chinese Restaurant), תתחבב מייד על כל אוהבי האוכל הסיני הטוב. עם עיצוב מודרני ומלוטש, השטוף בתאורת לד צבעונית - זהו מקום נהדר לבילוי משפחתי ולארוחה עסקית בצהרי היום, כמו גם לזוגות שמחפשים בילוי זוגי ואינטימי. המקום מצטיין באווירה מרעננת המחדדת את חוש הטעם למגוון המנות שיוגשו למרכז השולחן.
התפריט כאן משלב קלאסיקות מסורתיות בפרשנות מודרנית, עם שפע אפשרויות לבחירה: מרקים, מנות ראשונות מטוגנות, שפע מנות בשר, עוף, ברווז ודגים, ותוספות של אורז ואטריות אסיאתיים וכמה מנות תאילנדיות טעימות. מבחר היינות הרחב יעצים את החווייה הקולינרית, כשלבחירתכם עומדים כאן עשרות יינות מקומיים ובינלאומיים.
קראו עוד
קראו פחות
טברנת Ta Perix בפאפוס (Ta Perix Taverna) שוכנת בבית משפחה שהוסב למסעדה ועוצב באווירה אותנטית וכפרית עם אווירה קסומה ומתחם גינה פרחוני שיעורר את חוש הטעם. האווירה החמה והמשפחתית מתבטאת בתפריט אוכל הכולל מנות נדיבות ומלאות בנשמה, כשהבעלים של הטברנה שם דגש על חומרי גלם טריים ובריאים, ומציע תפריט מאזטים מופלא ומגוון: פרחי קישואים ממולאים בגבינת פטה בחודשי הקיץ, חלזונות עסיסיים בחודשי החורף, אספרגוס בר באביב, פרגיות יונים, ראש כבש מבושל, ועוד לא פחות מ-50 מנות מצויינות, כולל מתאבנים, מנות צלויות, בשר על פחמים, ירקות מאודים ומבושלים ועוד.